Condiționare & Stocare Cereale

Silozuri rotundeSilozurile ANTTI reprezintă cel mai ridicat grad de calitate existent pe piață la nivel global. Silozurile rotunde au diametre de 5,3 m şi 7,5 m. Baza aflată deasupra nivelului solului previne problemele cauzate de infiltrare a apei. Ele sunt prevăzute cu un con ventilat. Astfel, cerealele pot fi răcite/ventilate în siloz, care poate fi folosit pentru depozitarea temporară a cerealelor proaspăt treierate. Silozul este prevăzut, de asemenea, cu orificii de evacuare pentru aerul uzat.


Tehnologia de uscare

Uscătorul mobil ANTTI funcționează perfect chiar și în condiții de ploaie și nu necesită un acoperiș sau o clădire specială. Mici sau mari, uscătoarele ANTTI pot prelucra cereale și semințe de orice tip. Nu sunt necesare reglări mecanice când este schimbat tipul de cereale prelucrate. Viteza de circulație și rata de descărcare sunt reglate încontinuu.


Modele eficiente pe bază de vid și suprapresiune ANTTI pune la dispoziție atât arzătoare tradiționale cu suprapresiune, cât și modele cu subpresiune Vacboost cu tehnologie de ultimă oră care, controlate în mod automat, absorb aerul fierbinte prin masa de cereale. Acestea sunt extrem de eficiente sub aspect energetic: un uscător de 25,5 m3, de exemplu, necesită numai 14,4 kW putere a motorului.


Calitate excepțională la preț rezonabil Eficiența puternicelor arzătoare ANTTI este de 92-95%. Aceasta înseamnă că pe parcursul unei singure perioade de 24 de ore pot fi uscate circa patru mase de cereale la o calitate de prim rang. Pierderile, în schimb, sunt reduse. Temperatura de uscare maximă este de 120° C, iar cerealele panificabile și orzul de bere pot fi uscate la 80° C. Arzătoarele funcționează cu biomateriale diferite și ulei ușor, precum și cu gaz natural și gaz petrolier lichefiat (GPL).

ANTTI - AUTOMAT Optima: ANTTI oferă o gamă de soluții inteligente care pot fi particularizate pentru monitorizarea și automatizarea operației de prelucrare a cerealelor. Uscătorul poate fi controlat de la distanță, din cabina combinei, de exemplu.

Sunt disponibile patru modele de uscătoare: C255 – 25,5 m3, C320 – 32,0 m3, C365 – 36,5 m3 și C410 – 41,0 m3.


Elevatoare

ANTTI oferă o gamă largă de soluții extrem de puternice pentru transferul și transportul tuturor tipurilor de cereale.


Pentru elevatorul ANTTI, cerealele cu grad ridicat de umezeală nu mai reprezintă un obstacol: puteți conta pe acest elevator pentru o prelucrare rentabilă și fiabilă a cerealelor extrem de umede. Orificiile largi, cupele fără fund concepute în mod profesionist și vitezele de transfer adecvate contribuie la circularea cerealelor chiar și în cazul unor condiții extrem de neprielnice.


Seria E, extrem de solidă, vă permite să alegeți între cinci modele cu capacitate de 40 t/h, 60 t/h, 80 t/h, 100 t/h si 120 t/h.


Buncăr de recepție suprateran

Capacitate maximă de 17,2 m3. Aprovizionare poate fi atașată la toate sistemele de uscare ANTTI.